Sopa

Sou del que no sabeu com menjar la remolatxa de diferents maneres i acabeu només posant-la a l’amanida? Avui, des de Valls, ens arriba una recepta deliciosa de la mà de la Dietista-Nutricionista Alba Saura. Us ensenyarem com fer una sopa de remolatxa que us sorprendrà gratament.

Ingredients:

  • 3 remolatxes
  • 1 ceba
  • 1L aigua o caldo
  • 125g mascarpone
  • 100mL llet
  • sal i pebre
  • oli d’oliva

Preparació:

Tallem la ceba en juliana i la posem en una olla amb oli calent, quan estigui una mica feta, afegirem la remolatxa, prèviament pelada i tallada en trossos, ho salpebrem. Afegim l’aigua o el caldo i deixem bullir fins que estigui la remolatxa tova. Quan això està fet, ho triturem amb el túrmix, podem afegir o treure una mica d’aigua, segons si ens agrada més o menys espès. Rectifiquem de sal. Per altra banda, barregem el mascarpone amb la llet amb unes barilles fins que quedi ben homogeni. En un got transparent fiquem una mica de la barreja del mascarpone, més o menys un dit de gruix i afegim la sopa ben freda. Vinga va!

Proveu-la de fer i compartiu les fotos al facebook de l’Horta de Carme.

SOPA DE REMOLATXA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.