“Estimem la terra i la cuidem i ella ens regala productes de primeríssima qualitat.”
QUI SOM?

L’Horta de Carme és una petita empresa familiar formada inicialment per la Carme, l’Agustí (el seu marit) i el Baltasar (el seu cunyat) i que neix arran de la preocupació per la contaminació de les terres originada per l’agricultura convencional. Després de varies reflexions, varem optar per cultivar productes ecològics, que fossin respectuosos amb el medi i amb les persones.

Juntament amb la Carme, l’Agustí i el Baltasar, també estan col·laborant els seus dos fills, Sebastià i Martí i com no, els treballadors habituals, Nati, Albert, Josep, Miguela i Grazyna

ON PRODUÏM I ELABOREM ELS NOSTRES PRODUCTES?

La terra on treballem i produïm els nostres productes està situada a Camarles, un poble del Baix Ebre (Tarragona).

En aquest moment, estem explotant 35 hectàrees de terreny, entre horta i arbres fruiters. També disposem d’un gran magatzem i obrador, on netegem, classifiquem i encaixem els productes que portem del camp, per tal que arribin al client en òptimes condicions.

Les nostres finques estan regulades pels requisits establerts pel CCPAE i la UE de producció ecològica. Cada cert temps, la terra passa pels controls estipulats fets pels agents corresponents. És a dir, podeu gaudir de la confiança plena amb els nostres productes, són totalment ecològics!